Followers

rantau ku sayang

Sunday, November 13, 2011

Bard SAMM Nak Lancar Bersih 3.0 pulak... Bahalol!

Pengerusi Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) Badrul Hisham Shaharim berkata perhimpunan Bersih 3.0 akan diadakan bila-bila masa bagi mendesak kerajaan melakukan perubahan sistem pilihanraya di negara ini.

Beliau menambah perhimpunan kali ini memberi kata dua kepada Perdana Menteri untuk melakukan perubahan segera atau berhadapan dengan satu lagi perhimpunan protes yang terbesar.

Badrul Hisham bagaimanapun memberitahu tarikh dan masa protes tersebut akan diumumkan dalam masa terdekat.

Pengerusi SAMM ini turut mendakwa SPR tidak membuat sebarang perubahan awal untuk membaik pulih sistem pilihanraya termasuk penggunaan dakwat kekal yang tidak memerlukan perubahan kepada akta sedia ada.

Beliau juga mendakwa spekulasi negatif terhadap SPR dan JPN dalam isu kewarganegaraan segera dan memanjangkan penggunaan undi pos kepada anggota Rela dan penjawat awam selain polis dan tentera sebagai usaha terakhir Barisan Nasional melacur sistem pilihan raya demi untuk terus berkuasa.

Sumber: KLpos

Kata CAB:
Jangan nak mengarok tak tentu pasal la, bahalol! Cukuplah dengan publisiti bodoh kau yang dah ada tu!!! Sampai masa kau cabut... Teringat aku dengan perangai kau yang pengecut tu. Saksi video di bawah ni!

2 comments:

  1. bard ni eksen jer, penakut nak mampus, lari ikut pintu belakang spt ketuanya suka main belakang. siapa lagi kalu bukan anuar berahi!

    ReplyDelete
  2. ni antara org2 yg taksub menyokong si ambiga kafir tu... masih tak sedar sape pompuan tu dan apa tujuan sebenar dia.. MELAYU TAK SEDAR DIRI.

    ReplyDelete