Followers

rantau ku sayang

Monday, August 13, 2012

PAS marah seruan mengharamkanUNDI DAP ::Memang UNDI DAP ADALAH HARAM


Presiden pas pun dah makin miong da biul bila membicarakan isu haram mengundi dap. Bagi presiden pas, apa kebabian dan keburukan dap pun tidak mendatangkan apa2 makna padanya asalkan dap membantu pas menumbangkan parti melayu / islam yang lain iaitu umno.

Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang berkata laporan yang "mengharamkan" orang Islam daripada mengundi DAP adalah satu kerja yang paling jahat didunia ini.

Menurut Hadi, UMNO sengaja untuk memisahkan antara PAS dan DAP yang terjalin telah sekian lama.

"Ada perkara berbeza ada perkara yg sama (antara PAS dan DAP). Perkara yang sama adalah untuk menumbangkan UMNO dalam PRU13 dan perkara yang berbeza DAP menentang keras perlaksanaan negara Islam dan hukum Hudud dan PAS kini redha dengan tuntutan DAP asalkan DAP mahu membantu PAS menumbangkan UMNO.

Pas kini rela menggugurkan negara Islam demi untuk bersama-sama pakatan rakyat bagi menumbangkan pentadbitan Melayu di Malaysia.

Baca lagi kat >>SINI<<.

Nada hadi kali ini jelas dan tegas menunjukkan tak kira apa yang akan berlaku, pas sanggup menggadaikan apa sahaja demi matlamat politiknya untuk menumbangkan umno.

Pas sanggup melakukan ape sahaja termasuk sanggup kehilangan hassan ali yang cuba menjalankan amanahnya demi agama asalkan dap berasa senang hati.

Makin jelas isyarat yag diberikan, akidah dan agama islam akan dikompromi oleh pas demi dap. Kita patut terima hakikat haram mengundi dap dan kita juga patut menerima hakikat haram juga mengundi sekutu2 dap yag mengkompromikan Islam demi Dap.

* pas memang wajib bertaubat. Dah terlalu jauh menyimpang dari jalan asalnya.

No comments:

Post a Comment