Followers

rantau ku sayang

Wednesday, November 5, 2014

DEWAN ULAMA' PAS JAHILKAN RAKYAT HAKIM NEGARA!


KESIAN tengok penyokong-penyokong Anwar yang sedang berhimpun di Putrajaya sekarang ini. Malah ada yang tak balik rumah pun sejak 5 hari lepas sebab nak tunggu Anwar keluar dari mahkamah dan pulang dengan kemenangan. Tapi ramai yang tak tahu, pemimpin PAS ramai yang dah meluat dengan permainan Anwar yang sanggup mempergunakan rakyat semata-mata untuk politik jubur Anwar.

Betul jugak apa yang diucapkan oleh Ustaz Mokhtar daripada Dewan Ulama' Pas Pahang. 'Islam memang hak semua tapi menetapkan hukum adalah hak ULAMA' 'Ubat memang hak semua pesakit, tapi menentukan ubat dan rawatan adalah hak PAKAR FARMASI' 'Undang-undang hak semua rakyat, tapi menjatuhkan hukum adalah hak HAKIM' Ustaz Mokhtar mendakwa yang penyokong Anwar dok gatal hentam ulamak tetapi jangan lah sampai nampak JAHIL dan JAHAT!!

 Mungkin sebab geram dengan tindakan dan kenyataan oleh orang PKR selama ini yang kerap menghentam Pas terutama dari Dewan Ulamak yang tidak menyokong perbuatan Anwar meliwat Saiful. Malah tak kelihatan pun pemimpin Pas semasa prosiding mahkamah Anwar meliwat! Bibit-bibit perpecahan antara parti dalam pakatan sudah semakin besar..... Semoga Pas kembali sedar yang selama ini mereka hanya digunakan untuk kepentingan Anwar dan menutup liwat Anwar!

1 comment:

  1. APA ITU ULAMA ?
    SIAPA ULAMA DALAM PAS ?...
    ... Ulama apa, kalau qalimah bacaan alQuran "alIslam" pun belum mengenal...

    ReplyDelete