Followers

rantau ku sayang

Tuesday, September 10, 2013

Benarkah Azalina Tarik Diri Sebab Terasa Dengan Maznah Hamid??

Confirm Azalina tarik diri dari bertanding Ketua Wanita setelah 7 Negeri menyokong padu . Tertanya-tanya juga kenapa harimau yang garang tiba tiba jadi jinak, ekor dah kena picit ke? Aku dah agak tak perlu aggresif. 

Di Pengerang dia bertanding 4 penjuru bagi mengekalkan jawatan Ketua Bahagian dan dengar khabar kat Pengerang pun akan ruyup. Apa apa pun hanya Allah swt yang maha kaya dan menentukan segalanya. Semoga Azalina berjaya mempertahankan jawatan Ketua Bahagian, Itu saja lah lagi survival politiknya. Jika tidak, penggal ini penggal akhir untuk nya bersama BN.
Atau mungkinkah Azalina terasa dengan kata Ketua Wanita Umno Negeri Kedah, Datuk Maznah Hamid dimana dalam ucapannya menegaskan wanita sentiasa boleh merujuk kepada Shahrizat jika mereka berhadapan dengan masalah keluarga kerana beliau sudah berumahtangga dan juga seorang ibu.

Wanita itu adalah seorang ibu, isteri dan anak perempuan. Sesiapa sahaja yang hendak mengetuai pergerakan ini mestilah terlebih dahulu memiliki semua itu.Nampaknya Azalina kenalah dapatkan status ibu tu, even dia sudah adda anak angkat yang dijaga sejak kecil, namun itu mungkin tidak menepati ciri-ciri seorang pemimpin Wanita.

No comments:

Post a Comment