Followers

rantau ku sayang

Tuesday, February 5, 2013

BAKAL CALON JANGAN MAIN MAIN , NANTI KOK BERPERANG SORANG !!!

Bahang PRU sudah dapat kita rasa dan rasanyA tak jauh lagi kita akan bertembung dengan musuh kita di medan pertempuran untuk menyelamatkan  bangsa agama dan tanah air. Ha apakah kita serious hendak memang dan apakah bakl bakal calon sudah bersedia. Dengar khabar ada lagi bakal calon yang langsung tidak bertemu dengan jentera parti dan menghulurkan bantuan atau mengambil tahu perihal perkembangan jentera .

Apakah cukup berperang sendiri tanpa punya  jentera pilihanraya . Bagaimana mahu berperang bersama jika ada BAKAL CALON YANG TIDAK  BERTEMU DAN MEMANGGIL  SERTA MENGATUR PERTEMUAN DENGAN JENTERA PILIHANRAYA. TAK CUKUP SETAKAT NAK NUMPANG PROGRAM ORANG LAIN BANG. BUDGET TUH GUNAKAN LAH UNTUK JENTERA....BUKAN SIKIYT BUDGET.

PEGAWAI PEGAWAI YANG MEMBANTU JADILAH PEGAWAI YANG BAIK , NASIHAT DAN ATURKAN LAH PROGRAM UNYUK BAKAL CALON TAK KIRALAH SEMEMANGNYA  PENYANDANG SEKARANG, JANGAN MAIN MAIN YTAK MINAT BAGI ORANG LAIN . NI DAH NAK PRU DAH TAK LAGI PANGGIL JENTERA JETERA YANG  AKAN TURUN BERPERANG.NANTI KOK BERPERANG SORANG NANTI...........

No comments:

Post a Comment