Followers

rantau ku sayang

Sunday, February 3, 2013

PKR bertambah biadab dan kurang ajar di Taman Angsamas

Ceramah PKR di Taman Angsamas nyaris nyaris menjadi satu peristiwa yang tidak di ingini apabila  berlaku kekecohan antara macai macai PKR dengan tuan punya kedai gambar di Taman Angsamas.

Ianya bermula apabila macai PKR dengan biadabnya merentang bendera besar mereka di kedai gambar berkenaan dan perbuatan ini tidak digemari oleh tuan punya kedai lantas menurunkan bendera berkenaan dan memadamkan lampu luar kedai. 

Ini membuat macai macai PKR marah dan hampir hampir berlaku pergaduhan apabila suasana yang tegang berlaku.Memang kurang ajar dan biadab mereka ini  memasang bendera di kedai orang tanpa keizinan.
Inilah gambar risalah janji janji palsu yang mereka edarkan di Taman Angsamas, janji manis mereka untuk  turun tarif  eketrik , air percuma , hapus tol dan turun harga minyak . Janji lama pun belum dapat dilaksanakan kini muncul pula janji  janji baru/


Mereka juga turut mengedarkan risalah janji janji PKR ,PAS dan DAP . Janji jani lama juga tidak dapat mereka tunaikan di negeri negeri yang mereka perintah kini mahu menabur janji janji baru pula.
Kelihatan gambar bendera besar yang dipasang di kedai berkenaan sebelum tuan punya kedai bertindak menurunkan nya,

Pekedai yang tidak puas hati menutup lampu luar dan berlaku kekecohan.

Ceramah yang gagal menarik minat penduduk sekitar hanya   dihadiri oleh beberap orang saja macai macai PKR ini.

No comments:

Post a Comment