Followers

rantau ku sayang

Saturday, July 30, 2011

DAP tetap tolak Islam kenapa orang PAS sengaja tak mahu faham ????

Para muslimin dan muslimat yg GMC hormati...Ukurlah sendiri perjuangan MahaShiT PAS disini ….!!.


Bismillahirohmanirohim…

Masih layakkah Pemimpin-pemimpin PAS hari ini untuk terus menerajui Pertubuhan Ulama yang dipinda? Lebih lebih lagi apabila mereka bersekutu dengan segala bangsa dan agama serta bekerjasama dengan musuh islam yang nyata… semata-mata untuk memenangi pilihan Raya?

Adakah untuk memperkasakan Hukum Allah ta’alla seperti mana mereka menyalak hari ini!!.Bukan setakat itu saja Pemimpin PAS sendiri juga, turut menafikan asas perjuangan Pertubuhan Islam selama ini….Semata2 untuk mencabar D‘pig..bahwa dlm pelembagaan politik PAS yg berserban, berjubah dan bertaraf ulama kasut kayu yg ditabal oleh pemimpin al-juburit ….tak ada pun menunjukkan bahawa politik PAsHiT ini nak tubuh Negara islam ….jika org2 kapiaq tak percaya buka pelembagaan kami…!! tengok dgn batang butoh sendiri ada ke?..yg PAS kata nk tegakkan hukum!!???

Dgn bangga PAS menabik dada didepan kapiaq harbi.. D’pig lihat !! betoi ke PAS…nk laksana hukum…?....semua tu ‘kami’ auta saja pada penyokong2 kami..!! khususnya org mlyu agar depa blh sokong Politik PAS…!!!!

D’pig kurang percaya nah !!! boleh tengok sendiri dan baca-Nik Aziz

BUKTINYA….!!!!

"Bukan sahaja dalam menifesto, dalam perlembagaan PAS sendiri memang tidak mengandungi satu perkataan pun untuk menubuhkan sebuah negara Islam, dia (DAP) boleh tengok sendiri dan baca perlembagaan itu." - Nik Aziz Nik Mat, Utusan Malaysia, 4 Ogos 2001.

Bijak … ke Pemimpin isle PAS ini?? …

Bukankah PAS sudah membuka ruang yang luas pada musuh islam sendiri?.Jadi tidak hairanlah DAP sanggup bersekongkol dengan PAS hari ini kerana DAP sudah jelas dan faham Perjuangan PAS selama ini ..satu perjuangan putaq belit sggup menipu bangsanya sendiri selama ini.

Pada DAP, PAS lebih rapuh dan rangup.. dr UMNO yang tk mampu D’pig perkuda untuk terus memecah belah perpaduan Melayu…kini kehadiran lembu2 kebajikan ini bagai sireh pulang ke gangang !!! yg mengantuk disorong bantal..yg kemaruk dihidang daging babi….!!..pucuk dicita ulam mendatang !! kecil nyiru…padang Kota.. DAP tadahkan dgn kehadiran PAS yg sanggup berkorban apa sj demi DAP untuk ke Putera Jaya!!

Ceh !! melayu sial !!

Lebih-lebih lagi hari ini PAS sendiri dgn rela hati dan sanggup menadah lubang pungkok pada DAP lalu…mengistiharkan gugurnya Negara Islam oleh Mat Sabu sendiri bersama Yb CHONG ENG DUN DAP Bkt Mertajam,dalam satu Siminar PKR,Kdh,Perlis dan Pulau Pinang yg diadakan di Dewan Sri Malysia Sg Petani sblm PRU12.

Ruj: [Bekas2 ketua Cabang PKR yg terlibat]….dgn..nada bersahaja Mat Sabu menerima Prinsip DAP yg menolak Islam….!! allahuakbar !!

Manakala dlm sidang Parlimen di Perak pula, Ir Nizar turut menafikan sekeras2nya bahawa PAS “TIDAK” akan melaksana Hukum seperti yg dicanangkan oleh pemimpin mereka selama ini….. dengan ini menguatkan lagi hujah Mat Sabu yg turut menyokong Prinsip DAP!!.

Bila lubang taik PAS redha utk DAP diselami…PAS keluarkan pula kenyataan MAHA BullShit !!.. untuk para penyokong mereka supaya ditelan bagai menelan Panadol untuk hilang bengkak gusi..kononnya…

" PAS bersyukur dengan pendirian DAP sekarang, kerana mereka sudah berubah sikap dan sanggup bekerjasama dengan PAS, asalkan tidak mendirikan negara Islam" - Nik Aziz Nik Mat, Berita Harian 12 Mei 1999

Sial !!! Sial !! Sial !!!cuuuuuuuuuuukup !! Sial !!

Sepatutnya kenyataan tersebut keluarkan oleh DAP bkn PAS !!
..bunyinya begini….

DAP bersyukur dengan pendirian PAS sekarang, kerana mereka sudah berubah sikap dan sanggup bekerjasama dengan DAP, asalkan tidak mendirikan negara Islam" …itu baru tepat !! dan betol..bkn PAS yg sepatut buat kenyataan tersebut,bkn pula PAS yg sepatut bersyukur tp DAP !!

Tetapi …..lihat !!! betapa bijak nya YB Lim Kit Siang….. [GMC tabik Spring sama lu !!] krn mampu melembukan pemimpin Melayu yang tersohor bertaraf ulama trompah satu anugerah gelaran dari Anuar untuk Nik Aziz satu ketika dulu….!!.

Syabas !! Syabas !! Syabas !! YB Lim Kit Siang !! wa…caya ! Lu !!you’re indeed a brilliant scumbag…………………………!A real twisted head politician!

Hari ini dimana kebenarannya perjuangan PAS yg berdakikan taik babi ini…….?

“…...kami rela kalah kerana melaksanakan islam,kita rela ditolak rakyat kerana melaksanakan suruhan Allah swt… apa lah ertinya sebuah pemerintah tanpa mendapat redha Allah swt” - Hadi Awang pencipta Amanat Dajai…]kenyataan yang dikeluarkan satu ketika dulu

……..bukan sahaja dalam egara to, dalam perlembagaan PAS sendiri memang tidak mengandungi satu perkataan pun untuk menubuhkan sebuah egara Islam….- Nik Aziz Nik Mat, Utusan Malaysia, 4 Ogos 2001.

…….”Orang-orang Islam yang berkongsi dengan orang-orang kafir untuk memerintah egara, menjadi kafir atau haram” – Hukum Dewan Ulama PAS Kelantan, Ogos 1963………….
KINI……[apakah kini dlm zaman millennium dasar perjuangan PAS dah berubah dan bertukar haluan]

…………"PAS Sedia gugur slogan negara Islam….digantikan dengan Negara kebajikan….kononnya tidak terdapat dlm al-quran….beginilah putaq belit pemimpin PAS ....besok halal …!! Lusa haram…!! dan seterusnya hingga ….mampuihlah…pemimpin mereka memutaq belit hukum dgn kita…..astagfirullaha’azim !!

Maaf andai terkasar bahasa terlanjur kata..demi kebenaran dan agama ku gagahi jua….!!!

GMC.

1 comment:

  1. gila nak jadi YB,gaji besau ,kereta menjalau.cuba ko bayangkan kalau hadi jadi pm kelakonye tak sesuai langsung.

    ReplyDelete