Followers

Sunday, 21 April 2013

Korang tahu tak lopeh ni dio pakai keto apo?? korang semua kono gadai dah...

Sian baru cuit sikit si botak tuh dan mengirap sampai terjelo jelo tolo eh  angin satu badan. Relek lah bro , apo yg nak melatah latah ni sampai kata kita macai  Tok Mat. Io lah bilo sokong UMNO dan BN di Negeri Sembilan macai Tok Mat Lah. 

Sian kek admin admin AANS dan juga sian kek pelayar pelayar AANS sobab eh korang sumo nak kono jual . Admin siang malam berchongking mato , Rakan rakan lain punyo lah cari idea idea nak  naik kan AANS. Si Botak tu nak bagi bini gomok eh makan , antar e mail nak jual AANS. Ko leh cayo ko... ko tak cayo..Bukti ado.. Macam mano korang kato dio siapkan landasan untuk korang , dio ni samo gak macam pemvbangkang  gunokan korang , kudo kan korang. Korang nak tau berapa si botak tu nak jual AANS ....ha ha saba yo...

Huh gomok tak yah kojo sampai mati. Dio nak jual AANS kek sapo ??? ha dia dah terasa , dio kato , korang nak tuduh den nak makan duit tuduh lah korang pun makan duit, nak BN nak PKR monang untuk apo, nak duit kan??? Sebelum kito dodahkan dio dah ngaku dulu ..ha ha ha.. Korang tunggu ajo lah lopeh PRU ni keto apo yang menjala kek Bukit putus, Tu pun kut dia ingat lagi lah bukit putus. Kok dio main Amerika , london Paris ajo . Rambut dah tanam , bini dah  kurus...maso tu. Korang Admin dapek apo ??? jadi bodoh yo lah ngomok kan orang tu...

Ado tak dia bincang ngan korang nak juak ANNS??? den nak tanyo kek kau Admin.. bodoh ehh korang ni. Cukup sampai sini , nanti den sambung laie.. nak tanyo kek korang      korang tahu ko berapo deposit yang dah di amik ??? tah den mano tahu .ko tanyo lah dio. Tuh yang dio paneh macam cacing kerawit tu..tak lolap tido malam. Nanti kito sambung laie...

 Ni jawapan Noryuslan. Dia ngaku dia nak jual AANS tapi ada lagi dia tak cerita . tak cerita habis. kalau korang baca email ni korang mesti berasap telinga. Kalau Admin yang lain baca tentu terkincit dalam seluar . Dia kata ciliapi , panggil sei Tatibau yo... diokato cili api ugut dia. Cili api tak ugut ini negara demokrasi, Tatibau togo yo... tatibau pun ado hati dan perasaan dan tatibau juga  fans AANS sebab nama FB tu anak anak negeri sembilan , mana buleh jadi  satu parti yo, sepatut eh tak ado parti. lamo Tatibau tenguk dan pandang. Tatibau togo sikit yo..tu.melenting si botak ni.

Kalau  dio buleh usik orang , orang lain tak buleh usik dio ko..salah lah tu, dio pandai siwar orang lain pun pandai yo... yang tak kito leh lawan tuhan yo, kalau setakat Noryuslan ni tak ado apo apa do. dio bukan tuhan.  

Bila Macai Tok Mat dari UMNO memberi amaran pado founder AANS...


on Sunday, April 21, 2013

Den Noryuslan Abu Bakar founder AANS dan alamat FB den https://www.facebook.com/noryuslan dan numbo tpon 0172335958. Lokasi den Joseh.

Ciliapibloggers ni la macai belaan Tok Mat. Dio fikir dio lobeh berkuaso sobab ateh eh ado Tok Mat?



Si macai ni nak beri amaran agar akan mendedahkan surat (email sebona eh) di mano den boghi kek macai ni. Takyah nak ugut den sendiri dedah an. Antara kandungan email tu ialah den offer jual FB AANS termasuk Blog kepado macai ni sobab den dah busan bonda alah ni semuo. Tompi macai ni tak layan den takdo nak bising dor. Admin ado 10 bermacam-macam pandangan politik. Bilo musim PRU AANS mula la post bercorak politik tompi macai Tok Mat ni bongap diugut eh den seolah olah ado power bosa. Bangang lak hai. Ni la sobab UMNO di bonci ado macai perangai macam ni. Harap BN tumbang PRU ni. Idup Rakyat!
P/s lopeh ni limo min sekali tgk blog ni.

Pada yang sudi masuk sini sei ucapkan T Kasih. sei nak hadiahkan lagu ni. panggil yo sei ni Tatibau bte kunta .

1 comment:

  1. dulik an la..page dio..suko ati dio la..bg den 300K tu murah jo tu..NAB ni steady sobab brani tnjuk muko kt public dr kau apo ado..pnakut..g jumpo dio dopan2 la woi..hahahahahahaha..blogger pengocut..hahaha

    ReplyDelete