Followers

rantau ku sayang

Thursday, June 5, 2014

ADA 'TELOR' KE KAK WAN NAK GANTUNG AZMIN???


Heh!!! Pandai sangat nak perangkap orang dengan agenda 'Langkah Kajang', akhirnya diri sendiri jugak yang terjerat. Bila dah tercekik, dia nak salahkan sapa?

Maka tak heran la Anjing PKR yang mengamuk di Kemaman hari tu cuba nak alih perhatian rakyat dengan membuat dakwaan yang bukan - bukan pasal isu minyak.

Semua tu hanya taktik untuk menutup kemaluan PKR yang semakin hari semakin terdedah kepada umum. Namun jelas, taktik tu tak berjaya juga.

Sekarang, bukan orang lain yang buat desakan. Tapi orang dari kalangan ahli PKR tu sendiri yang buat tuntutan. Mampu tak PKR nak ambik tindakan?

Adakah diorang akan mengikut kata ahli diperingkat akar umbi dan ambik tindakan terhadap Si Azmin Ali ni? Berani ke diorang nak gantung keahlian dia?

Jika benar dakwaan yang dibuat oleh Yaser Al-Masri ni, maka hukuman sekadar menggantung keahlian tidak memadai. Sebaliknya, Si Azmin Ali tu perlu dipecat!!!


Itu pun kalau betul PKR ni berjuang nak menentang rasuah. Kalau selama hari ini, diorang setakat pandai tunding jari dan tuduh orang lain mengamalkan rasuah.

Sekarang bila dah kena batang hidung sendiri, diorang nak kata apa lagi? Takkan diorang nak berdiam diri dan biarkan perkara ini berlaku depan mata? Kalau ye pun diorang ni nak jadi MUNAFIK, jangan la libatkan orang lain!!! Penyudahnya, malu diri sendiri je!!!

No comments:

Post a Comment