Followers

rantau ku sayang

Monday, June 9, 2014

HOT!! Pemimpin Dap yang di Gantung Jadi Taukeh Rumah PELACUR di Raub??

Lama kita tak dengar hal bekas exco Selangor dari DAP, Ronnie Liu yang gangster dan pernah membantu penggans komunis di Pahang masa kecil-kecil.

Buat masa sekarang DAP tengah perap dia untuk rakyat lupakan kedurjahanaan dia. Sampai masa Ronnie Liu akan muncul kembali .... pasti punya. CUma tak tahu di mana?

Sementara itu, Semut Hitam sudah jumpa dia berleger-leger di negeri kelahirannya ....

Ini satu maklumat yang akan membuatkan Si Ronnie Liu tu menggaru kepala dia bila dia dapat tahu yang rahsia dia dah mula bocor.

Dari sumber maklumat yang Semut dapat, Si Ronnie Liu tu sekarang ni sedang giat mengusahakan sebuah 'Resort & Spa' di bandar Raub, Pahang.


Resort tu dibina diatas tanah peninggalan bapak dia yang juga merupakan orang kawasan tersebut. Tinggal lagi, kawasan tu luas gila babi!!!

Atas bukit lagi. Macam mana bapak Si Ronnie Liu tu ada duit sebanyak itu untuk memiliki tanah seluas seperti yang dimaksudkan?


Tambahan lagi, kelulusan untuk membina resort tersebut masih lagi tidak diluluskan oleh pihak Majlis Daerah. Tapi korang tengok la sendiri.
Ada banyak lagi rumah-rumah pelacur Ronnie Liu di Raub.

Raub kini kawasan DAP dan ahli Parlimennya adalah Melayu pengkhianat macam Dyana iaitu dato Arif sabbri yang tak laku di Pekan lalu belot bangsa sendiri untuk sertai DAP demi kerusi!!!

No comments:

Post a Comment