Followers

rantau ku sayang

Wednesday, June 11, 2014

HOT!! Punca Abby Abadi Bercerai Sebab Dera Suami? #BiarBetul??


Abby disyaki suaminya?

Biar betul ni? fuhhh.. Ustazah mee segera paling alim dialam semesta dera laki sendiri?  Tak takut masuk neraka ke Ustazah? Bukan Mc kata tapi sumber dari satu page ni.. baca kat bawah la ek..

HLIVE! menyiarkan sekeping gambar di laman Instagram mereka membayangkan yang Abby Abadi mendera Noor Farhan yang kini bekas suaminya secara mental & fizikal.  
Apa cerita? http://rtky.co/1oM2Cya


Kalau betul.. patut la bercerai..

Abby Abadi dan suaminya, Muhammad Noor Farhan Che Bakar sah bercerai talak satu selepas Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur mensabitkan lafaz cerai luar mahkamah melalui SMS yang dihantar Muhammad Noor Farhan, Mei lalu.

Hakim Syarie Shaiful Azli Jamaludin membuat keputusan itu selepas meneliti semua dokumen & mendengar keterangan kedua-dua pihak.

Bagaimanapun, cerai pertama pada Januari lalu yang dihantar Muhammad Noor Farhan melalui SMS kepada rakannya, mahkamah tidak mensabitkan jatuh talak berikutan SMS itu adalah lafaz yang tidak sah kerana tidak memenuhi rukun dan syarat sah talak.

Pasangan itu mendirikan rumah tangga secara rahsia pada 9 Julai tahun lalu di selatan Thailand setelah berkenalan selama dua minggu. (rtky/m)


Iskk Iskk.. apa dah jadi ni?? 

No comments:

Post a Comment